Trouwpak man


Een perfect trouwpak voor elke man

 

Process

Waarom een trouwpak van PAKKEND?

Het trouwpak maakt de man. Op een bijzonder dag mag er best een schepje bovenop, en bij PAKKEND zorgen wij graag voor het juiste trouwpak bij de juiste man. Een unieke dag vraagt om een uniek pak, daarom adviseren wij maatwerk. Als maatspecialist maken wij sinds 2006 de mooiste maatpakken, en in al die jaren hebben wij menig trouwpak voor menig man gemaakt. Verwen jezelf dus, en geef die speciale dag net dat beetje extra met een trouwpak op maat van PAKKEND

Ben je al bekend met maatwerk, of wordt dit je eerste keer? Geen probleem. Onze personal tailors helpen je bij het maken van de juiste keuzes. Met een collectie van meer dan 6.000 stoffen van ‘s wereld beste wevers is een beetje keuzehulp geen overbodige luxe. Bij elk trouwpak maken we voor elke man een uniek patroon. Je wordt opgemeten en er wordt rekening gehouden met je houding en postuur. Tot slot kijken we naar de styling en details. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Maak dan snel een afspraak!

Klaar om te beginnen?

 

Trouwpak

Het juiste trouwpak bij de juiste man

Het trouwpak en de man die het draagt moeten klikken. Maar wat houdt dat in? Voor ons in het belangrijk dat het totaalplaatje klopt. Dus: het trouwpak moet passen bij de man, maar ook bij de dag. Dat begint bij de stof. Materiaal is belangrijk, maar kleur natuurlijk ook. Misschien een klassiek blauw pak of een uitgesproken groen pak? Genoeg om over na te denken. Wat betreft materiaal, wol kan altijd, maar misschien wil je iets wat past bij seizoen, zoals linnen, katoen, cashmere of flanel.

Dan is er natuurlijk de stijl. Het trouwpak is als de man die het draagt: uniek. Dat mag de in de stijl best naar voren komen. Wil je misschien klassiek driedelig? Of mag het wat speelser en wil je misschien een combinatie? Wees ook niet bang om kleine touches toe te voegen. Een omslag, een bandplooi, een ongevoerd jasje, doublebreasted. Je bent slechts begrensd door je eigen fantasie. Het is misschien niet altijd waar, maar onthoud het toch: less is more. Kijk voor inspiratie op onze Instragram of Lookbook.

BEKIJK ALLE TROUWPAKKEN

 

Trouwpak

Trends in de trouwpakken voor mannen

Zelfs de meest traditionele ceremonie is gevoelig voor trends. Trouwmode is niet anders dan andere kleding, ook hier heb je te maken met een constant veranderend landschap wat betreft trends. Sterker nog, pakken drukken een stempel op trouwmode. Zo mag een groen pak tegenwoordig niet ontbreken in de garderobe, en dus zien we deze kleur ook vaak terug in het trouwpak van de trendvolgende man. Een paar andere kleuren op het moderne palet zijn bijvoorbeeld bordeaux en oker.

Maar wat als je een tijdloze outfit zoekt? Geen probleem. Met een blauw pak zit je altijd goed. Zo zijn wij altijd fan van navy, maar geven wij deze tijdloze kleuren graag een twist. Denk bijvoorbeeld aan double breasted of een uitgesproken vestje. Ga ook vooral met het seizoen mee. Trouw je in de zomer? Overweeg dan linnen of katoen. Herfst of winter? Een trouwpak in flanel of een combinatie met tweed levert altijd prachtige outfits op. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Maak een afspraak bij PAKKEND Amsterdam!