Pak op maat


Het beste pak op maat voor een eerlijke prijs

 

Pak op maat

Een maatpak van PAKKEND Amsterdam

Het pak op maat is de fundering waarop PAKKEND is gebouwd. Sinds 2006 zijn wij dé maatspecialist in Amsterdam. Natuurlijk hebben we ook een prachtige collectie, maar met maatwerk ben je verzekerd van iets unieks. Een echt stukje vakmanschap. Waar zit dat in? Voor ons draait het om luxe maatwerk tegen een eerlijke prijs, service met een personal touch en onbegrensde keuzevrijheid. Een zakelijk blauw pak, casual outfit of het perfecte trouwpak; met maatwerk kan het allemaal.

Voor ons maatwerk hebben wij keuze uit meer dan 6.000 stoffen. In deze collectie vind je ‘s wereld beste wevers, zoals Scabal, Carnet, Cerruti of Fox Brothers. Wat betreft stijlopties is jouw fantasie de enige grens. Zoals ze zeggen: the devil’s in the details. Dat het goed zit staat bij maatwerk natuurlijk buiten kijf, maar ook qua fit valt er natuurlijk genoeg te personaliseren. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw pak op maat perfect is. Nieuwsgierig? Maak dan snel een afspraak!

Klaar om te beginnen?

 

Pak op maat

Is een pak op maat écht beter?

Het is een vraag die wij vaak horen. Gewoon ‘ja’ zeggen vinden wij een beetje te simpel, want het antwoord gaat toch iets dieper. Bij een pak op maat meten wij jouw lichaam op en krijg je een pasmodel aan. Dit model kunnen wij aanpassen op meer dan 50 meetpunten en maken wij op basis van die meting een uniek patroon. Bij ready-to-wear kan je ook een hoop aanpassen, maar bij een pak op maat kan je echt rekening houden met de nuances van iemands postuur en houding.

Dat het perfect zit is ook wel vanzelfsprekend bij een pak op maat. Er komt meer bij kijken dan alleen de fit. Naast het kiezen van een stof heb je ook een ruime keuze aan stijlopties. Deze details maken jouw pak op maat echt uniek en het biedt dan ook veel ruimte voor personalisatie. Of je nou een blauw pak of een groen pak neemt, met de styling zet je de puntjes op de i. Denk bijvoorbeeld aan omslagen, bandplooien of een double breasted jasje. Inspiratie nodig? Kijk op onze Instagram of Lookbook.

MEER OVER PAKKEN OP MAAT

 

Pak op maat

Een pak op maat naar de laatste trends

Maatwerk is natuurlijk van oudsher dé manier om een kostuum voor heren te maken. Dat betekent niet dat er geen trends zijn. Je bent natuurlijk vrij om te kiezen voor een tijdloos pak op maat. Een navy pak in een glad wol en comfortabele fit zal niet zo gauw uit de mode raken. Maar van ons mag je best meegaan met de trends., Dat houdt je garderobe interessant, divers en bovenal leuk. Er zijn een aantal trends die momenteel hot zijn, die zitten in kleur en in stijl.

Tegenwoordig zien wij steeds vaker stoffen die wat matter zijn en een zichtbare textuur hebben. Die maakt het pak op maat wat meer casual. Dit zien we dan ook vaak in andere kleuren dan blauw en grijs. Denk bijvoorbeeld aan groen, oker of bordeaux. Qua fit wordt alles wat relaxter. Strakke broeken, korte jasjes en smalle revers zijn een beetje geweest. Ga bij je volgende pak op maat voor wat meer comfort en wat wees niet bang om speelse details toe te voegen zoals een bandplooi. Maak snel een afspraak!