Pak Amsterdam


Een pak in Amsterdam voor een eerlijke prijs

 

Pak Amsterdam

Een pak van PAKKEND Amsterdam

Voor een pak in Amsterdam kom je uit bij PAKKEND Amsterdam. De naam geeft dat al een beetje weg. Maar waarom zou je, naast de pakkende naam, voor jouw volgende pak naar PAKKEND gaan? Simpel. Bij ons draait alles om kwaliteit. En voor ons is kwaliteit niet alleen een prachtig pak, maar ook luxe vakmanschap, service met een personal touch en no nonsense prijzen. Dat is de kwaliteit waar wij in geloven en dat vind je dan ook in overvloed terug in onze pakken.

Een pak bij PAKKEND Amsterdam is er twee smaken: een maatpak of een pak uit de collectie. Het een is niet beter dan het ander, beiden hebben voor- en nadelen. Daarom begint een pak bij ons met een espresso en dat je ons vertelt wat je wensen zijn. Een zakelijk pak, een casual pak of het perfecte trouwpak; bij ons kan het allemaal. Het uitzoeken van een nieuw pak mag ook best een ervaring zijn. Dus ben je benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Maak dan snel een afspraak!

Klaar om te beginnen?

 

Pak Amsterdam

Een pak op maat of ready-to-wear

Voor een pak bij PAKKEND Amsterdam is er één vraag die als eerste gesteld kan worden: hoe snel heb je het nodig? Heb je geen haast, dan raden wij een pak op maat aan. Met maatwerk heb je keuze uit 6.000 stoffen van ‘s werelds beste wevers. We meten je op meer dan 50 meetpunten op en maken op basis daarvan een uniek patroon waar we rekening houden met je houding en postuur. Ook heb je natuurlijk onbegrensde vrijheid in de stijlopties, zoals omslagen, bandplooien en voeringen.

Maar wat als je niet 6 weken kan wachten? Bij PAKKEND Amsterdam vind je ook een prachtige collectie. Van tijdloze basics, zoals een blauw pak, tot spannende seasonals, zoals een groen pak. Zit je kleur er niet tussen of grijp je mis met de maat? Bestel dan een pak custom made. Je kiest een stof uit onze huiscollectie, een aantal stijlopties en de maat voor het jasje en de broek en in enkele weken hangt er speciaal voor jou een kostuum klaar. Weet je nog niet helemaal wat je wilt? Kijk eens op onze Instagram of Lookbook.

BEKIJK ALLE PAKKEN

 

Pak Amsterdam

Een pak in Amsterdam naar de laatste trends

Wat zijn nou de laatste trends in pakkenland? We zien dat alles wat meer naar casual toe beweegt. Weinig verrassend natuurlijk. Dit vertaald zich in het kostuum als volgt: een fit die meer gesneden is op comfort. De strakke broeken, korte jasjes en smalle revers hoeven niet meer. En er mag best wat gespeeld worden met de details. Een bandplooi of een royale omslag in de broek. Maar denk bijvoorbeeld ook aan een jasje zonder schoudervulling of zonder voering.

Naast de fit en styling is de stof ook van belang. Wees niet bang om wat meer met het seizoen mee te gaan. Een glad wol is misschien altijd goed, maar misschien een tikkeltje saai. In de warmere maanden zijn we fan van katoen en linnen. De kreukels geven alles een charmante nonchalance. In de koudere maanden grijpen wij steeds vaker naar flanel, tweed of zwaardere kamgaren wol. Wat betreft de kleur mag je best voor iets uitgesproken gaan. Denk dan aan groen, oker of rood.