Overhemd op maat


Het beste overhemd op maat bij PAKKEND Amsterdam

 

Overhemd op maat

Een overhemd op maat van PAKKEND

Een goed overhemd moet je niet onderschatten. Met een overhemd op maat van PAKKEND Amsterdam weet je zeker dat je voor kwaliteit gaat. Voor ons is kwaliteit meer dan alleen een mooi shirt. Kwaliteit bij ons is luxe vakmanschap, service met een personal touch, onbegrensde mogelijkheden en no nonsense prijzen. Met een overhemd op maat ben je verzekerd van een goede fundering voor elke outfit, of het nou zakelijk, casual of feestelijk is.

Bij PAKKEND heb je keuze uit honderden stoffen. Voor een overhemd op maat werken wij met de beste wevers uit Italië, Groot Brittannië en Portugal. Katoen, linnen of wol; wij helpen jou de beste keuze te maken voor jouw overhemd op maat. Met een strak wit shirt zit je altijd goed, maar denk ook aan denim of flanel. Natuurlijk zorgen wij dat het als gegoten zit. Daar komt ook nog bovenop dat je de stijl volledig in handen hebt. Maak dus snel een afspraak!

Klaar om te beginnen?

 

Overhemd op maat

De voordelen van een overhemd op maat

Wat onderscheid een overhemd op maat van eentje uit onze collectie? Geen onbelangrijke vraag. Voor ons zit het verschil in de fit en de styling. Voor de fit meten we jouw lichaam op en houden wij daarbij rekening met je houding en postuur. Slim fit, extra lange mouwen of misschien wel een overshirt; allemaal mogelijk met een overhemd op maat. Aan een kant en klaar shirt zijn de aanpassingen beperkt en met een overhemd op maat weet je zeker dat het altijd goed zit.

Dat de fit goed is spreekt misschien een beetje voor zich. De styling is zeker niet minder belangrijk. Natuurlijk vind je in onze collectie zakelijke shirts zoals de VONDEL of casual shirts als de NELSON. Maar met een overhemd op maat kan je echt los gaan. Bij PAKKEND heb je tal opties voor kragen, manchetten, knopen en nog heel veel meer. Ook kan je ervoor kiezen om de constructie zachter te maken, iets waar wij voor een casual overhemd op maat grote fan van zijn. Kijk eens op onze Instagram en Lookbook.

BEKIJK ALLE OVERHEMDEN

 

Process

Een overhemd op maat naar de laatste trends

Ook maatwerk is niet immuun voor de grillen van trends. Met een overhemd op maat kan je natuurlijk kiezen voor tijdloos. Een wit shirt onder een blauw pak zal niet zo gauw uit de mode raken. Maar wij vinden trends juist leuk. Ze houden de garderobe fris en de keuze spannend. Bij de shirts zien we hetzelfde als bij een maatpak: een nadruk op comfort waarbij de stijl meer naar casual neigt. In een pak zie je dat makkelijk terug, maar hoe vertaalt dat zich naar een maatshirt?

Bij een shirt worden de details de ster van de show. Draag je steeds minder dassen? Probeer dan eens een button down kraag. Je hebt dan een sprekend detail dat niet te veel in het oog springt. Zelf zijn we groot fan van denim voor shirts, omdat dit makkelijk zakelijk en casual te dragen is. Andere materialen die het goed doen zijn bijvoorbeeld linnen of flanel. Het overshirt kan ook een leuke vervanger zijn van het jasje. Ben je benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Maak dan snel een afspraak!