Maatpakken Amsterdam


De Maatpakken van PAKKEND Amsterdam

 

Maatpakken Amsterdam

De beste maatpakken in Amsterdam

Wie zoekt naar maatpakken in Amsterdam zoekt PAKKEND. Sinds 2006 zijn wij specialist op het gebied van maatwerk. Waarin onderscheiden wij ons? Wij geloven in kwaliteit. En dat zit niet alleen in de maatpakken. Kwaliteit voor ons is luxe vakmanschap, service met een personal touch en no nonsense prijzen. Of het nou een zakelijk blauw pak is, een casual groen pak of het perfecte trouwpak; met een pak op maat van PAKKEND Amsterdam ben je van kwaliteit verzekerd.

Maatpakken beginnen met een espresso en dat je ons laat weten wat jouw wensen zijn. Bij PAKKEND Amsterdam heb je keuze uit meer dan 6.000 stoffen. Dat is een flinke hoeveelheid keus, maar onze personal tailors helpen je de perfecte stof te vinden. Wij werken niet zomaar met een wever, daarom vind je bij ons wereldberoemde wevers zoals Scabal, Carnet, Cerruti en Fox Brothers. Natuurlijk zorgen wij ervoor voor de dat de fit tot in de puntjes klopt. Benieuwd? Maak dan snel een afspraak!

Klaar om te beginnen?

 

Maatpakken Amsterdam

Waarom maatwerk?

Maatpakken zijn op twee cruciale punten net even een slag beter dan kant en klaar: de fit en de styling. Voor onze maatpakken meten we jou op meer dan 50 punten op en maken wij op basis daarvan een uniek patroon waarbij we rekening houden met je postuur en houding. Zo weet je zeker dat een pak op maat ook echt op jouw maten gesneden is. Ook hier valt wat te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan slim fit of toch een pasvorm met wat meer comfort. Maar fit is slechts één kant van het verhaal.

Bij een pak op maat is de stof erg bepalend voor de look, maar het is zeker niet alles. Bij PAKKEND Amsterdam bieden wij een haast onbegrensde vrijheid in het kiezen van de stylingopties. Het zijn misschien details, maar deze maken het pak wel echt af en de ruimte om te personaliseren is natuurlijk een van de hoekstenen van maatwerk. Denk bijvoorbeeld aan een bandplooi, double breasted jasje, omslagen of een pak zonder vulling en voering. Heb je inspiratie nodig? Kijk op onze Instagram en Lookbook.

MEER OVER MAATPAKKEN

 

Maatpakken Amsterdam

De trends van maatpakken in Amsterdam

De maatpakken in Amsterdam mogen best de trends volgen. Hoe eigenzinnig men in Amsterdam ook is, we zijn allemaal gevoelig voor de stroming van de mode. Bij de maatpakken zien wij een steeds grotere groei in het casual pak. Hoe gaat dat in zijn werk? De stof kan al een groot verschil maken. In plaats van een glad wol kan je gaan voor katoen, corduroy, linnen of flanel. Deze stoffen hebben wat meer textuur en maken het pak makkelijker om op te splitsen in jasje en broek.

Ook in de styling kan je een verschil maken. Met een casual pak ligt de nadruk op comfort. De tijden van de strakke broek, korte jasjes en smalle revers is toch echt voorbij. Een broek die slank zit, maar met ruimte voor beweging is gewoon fijner. Een jasje zonder schoudervulling gooi je gewoon makkelijker aan. En dan zijn er nog de puntje op de i. Zo zien we steeds vaker een bandplooi en royale omslag in de broek en opgestikte zakken en brede revers op de jasjes.