Maatpak


Het beste maatpak voor een eerlijke prijs

 

Maatpak

Een pak op maat van PAKKEND Amsterdam

Bij PAKKEND Amsterdam ben je verzekerd van kwaliteit. En dat gaat verder dan het maatpak zelf. Voor ons betekent kwaliteit niet alleen luxe vakmanschap, maar ook service met een personal touch, onbegrensde keuzevrijheid en no nonsense prijzen. SInds 2006 zijn wij specialist op het gebied van maatwerk. Een zakelijk blauw pak, een uitgesproken casual jasje, een comfortabele flanellen broek of het perfecte trouwpak; met maatwerk kan het allemaal.

Binnen ons maatwerk is het maatpak de parel aan onze kroon. Voor een pak op maat hebben wij keuze uit meer dan 6.000 stoffen. In deze collectie vind je ‘s wereld beste wevers, zoals Scabal, Carnet, Cerruti of Fox Brothers. Wat betreft stijlopties is jouw fantasie de enige grens. Dat het goed zit staat bij maatwerk natuurlijk buiten kijf. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw maatpak perfect is. Nieuwsgierig? Maak dan snel een afspraak!

Klaar om te beginnen?

 

Maatpak

Is een maatpak nou écht beter?

Het korte antwoord: Ja. Maar je wilt natuurlijk weten wáárom een maatpak beter is. Bij PAKKEND maken wij voor jouw maatpak een uniek patroon. Dit patroon wordt gevormd door je maten aan te passen op meer dan 50 meetpunten. Natuurlijk, aan onze collectie ready-to-wear en custom made valt ook een hoop aan te passen. Maar een goed maatpak onderscheid zich doordat er bij het opmeten gekeken wordt naar jouw houding en postuur. Elk lichaam is anders, een maatpak van PAKKEND past zich daarop aan.

Dat het naadloos op jouw lichaam aansluit is slechts een kant van het verhaal. De andere is de vele stijlopties. Met de haast onbegrensde opties maak je jouw maatpak tot een uniek geheel; een kostuum dat niet alleen qua maat perfect bij jou past maar ook qua look. Denk bijvoorbeeld aan double breasted, parelmoer knopen of een bandplooi in de broek. Met deze details personaliseer je jouw maatpak. Zie je door de bomen het bos niet meer? Kijk voor inspiratie eens op onze Instagram of Lookbook.

MEER OVER MAATPAKKEN

 

Maatpak

Een maatpak naar de laatste trends

Alle kleding is gevoelig voor trends, dus ook een maatpak. De vraag is: ga jij erin mee? De pracht van een maatpak kan schuilen in de tijdloosheid, en dat zorgt zeker voor een mooi resultaat, maar wij zoeken ook graag het randje op. Een blauw pak is altijd goed om in de kast te hebben, maar momenteel is een groen pak een populaire keuze (populairder dan grijs zelfs, zoals je hier kan lezen). Ook zien we veel bordeaux en oker.

Er zijn altijd trendkleuren, maar hoe zit het met het model? De afgelopen jaren zien we dat comfort een grote rol speelt bij het maatkostuum. De strakke broeken, korte jasjes, smalle revers en harde schouders; ze hebben allen het pand lang en breed verlaten. Bredere revers, zachte schouders met geen of weinig vulling, een broek die slank is maar niet strak; zo zien we een maatpak graag. Het liefst in een matte stof met een zichtbare textuur. Nonchalant en een tikkeltje eigenzinnig.