Kostuum heren


Een kostuum voor heren voor een eerlijke prijs

 

Kostuum heren

Een kostuum voor heren bij PAKKEND

Sinds 2006 kan je bij PAKKEND Amsterdam terecht voor de mooiste pakken. Het kostuum voor heren is bij ons in twee smaken te krijgen: maatwerk of collectie. Met ons maatwerk creëren we een uniek kostuum dat perfect op jouw lichaam is gesneden. In onze collectie vind je een fijne balans tussen tijdloze basics en spannende seasonals. Wat je ook kiest, bij ons ben je verzekerd van vakmanschap, luxe kwaliteit voor een eerlijke prijs en service met een persoonlijke touch.

Waar te beginnen? Elk kostuum start bij ons met een espresso en een luisterend oor voor jouw wensen. Zakelijke kostuums, casual outfits, een trouwpak; ze verdienen allemaal evenveel persoonlijk aandacht. Of je het nou op maat laat maken, uit onze collectie haalt of custom made besteld. Een nieuw kostuum moet een ervaring zijn. Dus ben je nou op zoek naar de perfect pak? Of ben je gewoon nieuwsgierig en wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Maak dan zo snel mogelijk een afspraak!

Klaar om te beginnen?

 

Kostuum heren

Een kostuum op maat

Binnen ons maatwerk is het kostuum op maat de parel aan onze kroon. Voor een maatpak hebben wij keuze uit meer dan 6.000 stoffen. In deze collectie vind je ‘s wereld beste wevers, zoals Scabal, Carnet, Cerruti of Fox Brothers. Dat lijkt een hoop keuze (en dat is het ook), maar onze personal tailors helpen jou de perfecte stof te vinden. Of het nu een zakelijk wol is, casual linnen of een warm en winters tweed. Maar kleur en materiaal zijn slechts één kant van het verhaal.

Zit een kostuum op maat nou écht beter? Het korte antwoord: ja. Bij maatwerk wordt er een uniek patroon gemaakt waarin rekening wordt gehouden met jouw houding en postuur. Natuurlijk is er aan een ready-to-wear kostuum voor heren genoeg aan te passen, maar maatwerk doet daar een ruime schep bovenop. Daarnaast heb je de stijldetails volledig in de hand. Zakken, revers, bandplooien, omslagen; je stelt het kostuum samen zoals jij het wilt. Inspiratie nodig? Kijk op onze Instagram en Lookbook.

BEKIJK ALLE KOSTUUMS

 

Kostuum heren

Een kostuum voor heren uit de collectie

Geen zin in maatwerk? Geen probleem. Onze collectie zit vol met prachtige kostuums voor heren. Op zoek naar een steady basic? Een blauw pak mag in de garderobe niet ontbreken, zoals onze ROKIN. Wie weet zoek je toch iets spannenders. Een groen pak wellicht? Geen stress, onze DAPPER is de perfecte fit voor jou. Tijdloze basics vind je altijd in onze collectie en elk seizoen komt er een kleine, exclusieve seizoenscollectie bij. Van zakelijk tot casual, met onze kostuums kan het allemaal.

Zit je maat er niet tussen? Zie je het kleurtje of het materiaal wat je voor ogen had niet ertussen hangen? Je kan bij ons altijd losse kostuums bestellen. Met custom made kies je een stof uit onze huiscollectie, een paar stijlopties en de maat voor je jasje en broek. Zo hoef je dus nooit mis te grijpen en bestellen wij het pak enkel en alleen voor jou. Wel zo duurzaam.