Groen trouwpak


Een groen trouwpak van PAKKEND

 

Groen trouwpak

Waarom PAKKEND?

Jij wilt geen dertien in een dozijn trouwpak. Natuurlijk vraagt een speciale dag om een speciaal pak. Logisch. Jij wilt een groen trouwpak. Een groen trouwpak is de laatste jaren in enorm in populariteit gestegen en als je het ons vraag geheel terecht. Bij PAKKEND Amsterdam maken wij al sinds 2006 de mooiste maatpakken, waaronder menig trouwpak. Bij ons vind je luxe maatwerk voor een eerlijke prijs, keuze uit meer dan 6.000 stoffen (waaronder heel veel groen), en service met een personal touch.

Het begint allemaal met een espresso en een luisterend oor voor jouw wensen. De keuze is enorm, ook bij een groen trouwpak. Onze personal tailors helpen jou de perfecte stof te kiezen. Daarna maken wij met jouw maten een uniek patroon waarbij rekening wordt gehouden met je houding en postuur. Tot slot kijken we naar de styling en details, want het perfecte trouwpak moet tot in de puntjes kloppen. Benieuwd naar wat er met een groen trouwpak allemaal mogelijk is? Maak dan snel een afspraak!

Klaar om te beginnen?

 

Groen trouwpak

De kracht van een groen trouwpak

Voor ons is elk trouwpak uniek. Niet alleen omdat we deze speciaal voor jou op maat maken, maar omdat het gemaakt wordt om perfect te passen bij alles wat komt kijken op zo’n bijzondere dag. Zelfs met een groen trouwpak valt er nog genoeg te personaliseren en te matchen aan de bruiloft. Kleur is belangrijk, maar er komt natuurlijk meer bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan de stof: wol, linnen, katoen, cashmere. Keuze te over natuurlijk, maar daar helpen wij je graag bij.

Een stevige houvast in deze keuze is de algehele stijl. Wij horen daarom graag wat voor bruiloft je gepland hebt: Misschien iets wat schreeuwt om een klassiek driedelig pak, een casual linnen pak, of toch een combinatie? Alle drie zijn elegante opties, maar ook heel verschillend. Laat ons weten wat de dresscode is of wat voor uitstraling jullie bruiloft heeft en wij zorgen voor een passend groen trouwpak. Op zoek naar inspiratie? Kijk dan op onze Instagram of in ons Lookbook.

BEKIJK ALLE PAKKEN

 

Groen trouwpak

Een groen trouwpak: de vele opties

Groen is een veelzijdige kleur. Een groen pak komt dan ook in vele smaakjes. Bij groen maken wij graag het onderscheid tussen koel en warm. Koele tinten groen combineren beter met andere koele kleuren zoals blauw en grijs, warme tinten groen (zoals olijf) combineren beter met aardse kleuren zoals bruin en rood. Welke het beste bij jou en je groene trouwpak past ligt helemaal aan jezelf: wat vind je mooi, waar wil je het mee combineren en wat is de look van de bruiloft.

Kortom, er komt toch nog best veel kijken bij een groen trouwpak. Maar geen zorgen, onze ervaren personal tailors helpen daarbij. Dus ben je benieuwd naar wat wij allemaal kunnen voor een groen trouwpak of je wil je gewoon een keer komen neuzen en zien welke groene stoffen er allemaal zijn? Schroom niet, en kom vooral een keertje langs. Wij helpen je graag aan alle info die je maar nodig hebt. Dus ben je op zoek naar een perfect groen trouwpak? Maak dan snel een afspraak bij PAKKEND Amsterdam.