Groen pak


On trend: een groen pak

 

Groen pak

Een groen pak van PAKKEND

Je zoekt een pak. Misschien heb je al blauw en grijs hangen en wil je eens wat nieuws, of wil je een eerste pak waarmee je echt een indruk maakt. De oplettende liefhebber zal het niet ontgaan zijn, maar een groen pak is tegenwoordig heel populair. Het klinkt misschien spannend, maar een groen pak is veelzijdiger dan je denkt. En over de vluchtigheid van trends hoef je je geen zorgen te maken. Het groene pak is er al jaren. Bij ons is het inmiddels grijs gepasseerd als nummer twee. Dus geen stress, het is een blijvertje.

PAKKEND is al sinds 2006 expert op het gebied van pakken. Of je nu op zoek bent naar een maatpak of ready-to-wear. Bij PAKKEND kan je genieten van vakmanschap, luxe kwaliteit voor een eerlijke prijs en service met een personal touch. En waarom groen? Groen is gewoon prachtig. Je kan er ontzettend veel kanten mee op en je kan het zo sober of spannend maken als je zelf wilt. Benieuwd naar alle mogelijkheden of wil je gewoon komen neuzen? Maak dan snel een afspraak.

Klaar om te beginnen?

 

Groen pak

De typen groen pak

Wij zouden een groen pak niet aanraden als er niet wat te kiezen valt. Gelukkig is groen niet heel veel anders dan een blauw pak. Keuze zat. Groen kan je het makkelijkst opdelen in koele en warme tinten. Bij de koele tinten moet je denken aan een groen pak dat een beetje naar blauw of grijs neigt en bij warm aan de aardse tinten zoals olijf. Het een is niet beter dan het ander, maar de tinten combineren makkelijker binnen hun categorie. Dus bijvoorbeel koel groen met blauw en grijs, warm groen met bruin en rood.

Naast de tint is er ook het materiaal. Met een groen pak kan je echt gaan spelen met textuur. Een subtiel weefpatroon zoals de pied-de-poule in onze DAPPER is een mooi voorbeeld. Maar je kan ook wegstappen van het gladde wol. Denk dan bijvoorbeeld aan flanel, tweed, linnen of katoen. Een groen pak leent zich goed voor casual gebruik, dus wees niet bang om te experimenteren met andere stoffen. Natuurlijk kan je altijd een keer komen kijken, maar als je inspiratie op de bank wilt, kijk dan op onze Instagram en Lookbook.

BEKIJK ALLE PAKKEN

 

Groen pak

Een groen pak op maat of kant en klaar

Hoe kom je bij PAKKEND aan een groen pak? Er zijn twee manieren. Op maat of uit de collectie. Bij een maatpak maken wij een uniek patroon voor jou, waarbij rekening wordt gehouden met je houding en postuur. Bij PAKKEND hebben wij een collectie van meer dan 6.000 stoffen van ‘s wereld beste wevers, en neem maar van ons aan dat daar genoeg groen tussen zit. Als kers op de taart heb je ook de volledige regie over de stijl. Bandplooien, omslagen, double breasted; het kan allemaal.

Geen zin in een pak op maat? Geen probleem. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld uit een mix van tijdloze basics en spannende seasonals, in beide categorieën vind je wel een mooi groen pak. Zit je maat er niet tussen? Voor een groen pak in elke maat kan je ook voor custom made gaan. Je kiest een stof, een model en de juiste maten. Wij bestellen dan een groen pak enkel en alleen voor jou. Wel zo duurzaam. Toe aan een nieuw groen pak? Maak dan snel een afspraak.