Trouwpak kopen: Tips van de expert

Waar moet je op letten bij het kopen van een trouwpak? We weten allemaal dat jij als bruid the centre of attention bent op de bruiloft. In jouw zorgvuldig uitgekozen droomjurk straal je helemaal en zijn alle ogen op jou gericht. Om niet totaal weggevaagd te worden door jouw schoonheid, moet de bruidegom ervoor zorgen dat ook hij er net zo stylish en piekfijn uitziet. Wij vroegen trouwpakkenexpert Pakkend daarom naar de beste tips & tricks voor het kopen van een trouwpak, dus bride, haal jouw hubby to be er maar eens bij, want dit moet hij gelezen hebben!

(The Perfect Wedding)

Trouwpak kopen
Zodra de ring om haar vinger zit, begint de bruid al direct met haar speurtocht naar dé perfecte trouwjurk. Als bruidegom kun je de speurtocht naar het perfecte trouwpak nog best even voor je uitschuiven, maar begin wel op tijd! Ook jij moet er super stijlvol uitzien en daar mag je best wat tijd voor uittrekken! Wat je allemaal moet doen én weten als je een trouwpak gaat kopen? Dat vertellen we je in dit artikel waarin we alle tips samen met Chris, trouwpakken specialist bij Pakkend, voor je op een rijtje hebben gezet! Read & learn!

Waar koop je een trouwpak? 
De eerste stap voor het kopen van een trouwpak is de fase van (online) oriënteren om te bepalen welke stijl je aanspreekt! Vraag jouw aanstaande waar ze jou het liefst in ziet en pak jullie moodboard erbij, zodat jouw trouwpak straks een match made in heaven is met de look & feel van de bruiloft én haar trouwjurk! Maar waar moet je beginnen? Pinterest is allways a good idea, maar kijk ook eens in het lookbook en de webstore van Pakkend naar welke trouwpakken dit seizoen hot & happening zijn. Je ziet daarnaast ook welke kleuren en stijlen verkrijgbaar zijn en zo kun je voor jezelf bepalen wat je wel en niet wilt! Heb je leuke ideeën opgedaan? Dan kun je een herenmodezaak uitkiezen waar ze een ruime keuze hebben én waar je op een fijne manier de kenmerken van de verschillende pakken kunt vergelijken. Zo weet je zeker dat je een mooi pak kiest wat écht bij je past!

Maak een afspraak bij een herenmodezaak
Een trouwpak kopen voor jouw wedding doe je niet bij de eerste de beste herenmodezaak! Dit doe je bij een specialist met verstand van zaken. Pakkend staat al 14 jaar bekend als dé specialist in trouwpakken en naast hun expertise in trouwpakken, zijn ze altijd op zoek naar de nieuwste trends! Zij werken naast hun eigen merk ook veel samen met stoffenhuizen die kwalitatief uitstekende stoffen leveren van bekende merken waaronder Scabal, Dormeuil, Carnet en Cerruti! Met bijna 7000 stoffen is er dus genoeg keuze!

Chris vertelt: ''Als je een beetje in je hoofd hebt wat je zou willen, raad ik je aan om een afspraak te maken bij een (maat)pakken specialist. Maak de afspraak minimaal twee tot vijf maanden voor de bruiloft, want zo heb je voldoende tijd om het juiste trouwpak te vinden én is er ook nog genoeg tijd om de bestelling te plaatsen en eventuele aanpassingen te kunnen doen. Bij Pakkend is de levertijd een stuk korter dan bij sommige andere trouwpakken specialisten, maar zorg er in ieder geval voor dat je niet eerder dan zes maanden van tevoren gaat kijken voor je trouwpak. Dan loop je namelijk een complete seizoens-collectie mis die nog binnenkomt! Dat zou natuurlijk zonde zijn, want zo mis je de laatste trends!''

Pakkend in tijden van het Coronavirus
Ook in tijden van het Coronavirus doen ze er bij pakkend Amsterdam alles aan om de gebruikelijke kwaliteit hoog te houden, maar dit doen ze wel veilig! Waar mogelijk houden ze altijd een gepaste afstand, ze maken (nog) meer schoon, laten maar een maximaal aantal mensen toe in de winkel en werken het liefst op afspraak! Veel van de diensten bieden ze ook online en aan huis aan, dus ook in deze uitzonderlijke tijden kun jij bij deze specialist op zoek gaan naar het perfecte trouwpak!

Evita Vliegenthart - de Regt (via The Perfect Wedding)
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter