Blauw pak


Een blauw pak: altijd goed

 

Blauw pak

Een blauw pak van PAKKEND

Je hebt een pak nodig. Natuurlijk ga je rondshoppen, check je Instagram voor inspiratie en kijk je misschien wel of er wat nuttig advies valt te winnen bij die ene vriend. Maar waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Kies voor een blauw pak. Simpel toch? Maar je hebt blauw en je hebt blauw. Bij PAKKEND Amsterdam doen wij niets liever dan jou in een blauw pak hijsen. En dan niet zomaar een blauw pak. Dan hebben we het over het perfecte blauwe pak. Maar wat houdt dat in?

PAKKEND is al sinds 2006 expert op het gebied van pakken. Of je nu op zoek bent naar een maatpak of ready-to-wear. Bij PAKKEND kan je genieten van vakmanschap, luxe kwaliteit voor een eerlijke prijs en service met een personal touch. En waarom blauw? Blauw is veelzijdig. Niemand ziet er slecht uit in blauw, het match met (bijna) alles en het is beschikbaar in een hele hoop smaakjes. Benieuwd naar alle mogelijkheden of wil je gewoon komen neuzen? Maak dan snel een afspraak.

Klaar om te beginnen?

 

Blauw pak

Welke kleur blauw?

Dat lijkt misschien een vreemde vraag. Blauw is toch blauw? Dat is natuurlijk een beetje flauw, want dat elke kleur er in tig tinten bestaat mag niet als verrassing komen. Wat blauw zo bijzonder maakt is dat bijna elke variant wel goed werkt in een pak. Daar komt ook nog eens bij dat het in bijna elk materiaal mooi is. Dus waar te beginnen? Voor ons de standaard van een blauw pak navy. En dan het liefst in glad wol. Van rouw tot trouw, met een goed navy pak kan je eigenlijk alles. Maar er is meer.

Die veelzijdigheid van blauw zit hem niet alleen in het combineren. Het zit ook in de kleur zelf. Blauw werkt prachtig voor zakelijke pakken, maar een casual blauw pak kan ook heel goed. Denk bijvoorbeeld aan corduroy of een wol met een grovere weving. Zo kan je het pak ook nog eens makkelijker opsplitsen. Lichtblauw staat lekker fris in de zomer, maar ook de donkere tinten lenen zich goed voor de nonchalante stoffen van de zomer zoals linnen en katoen. Kijk voor inspiratie op onze Instagram en Lookbook.

BEKIJK ALLE PAKKEN

 

Blauw pak

Een blauw pak op maat of kant en klaar

Hoe kom je bij PAKKEND aan een blauw pak? Er zijn twee manieren. Op maat of uit de collectie. Bij een maatpak maken wij een uniek patroon voor jou, waarbij rekening wordt gehouden met je houding en postuur. Bij PAKKEND hebben wij een collectie van meer dan 6.000 stoffen van ‘s wereld beste wevers, en neem maar van ons aan dat daar genoeg blauw tussen zit. Als kers op de taart heb je ook de volledige regie over de stijl. Bandplooien, omslagen, double breasted; het kan allemaal.

Geen zin in een pak op maat? Geen probleem. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld uit een mix van tijdloze basics, waar blauw natuurlijk altijd onder valt, en spannende seasonals waar altijd wel een uitgesproken blauw pak tussen zit. Zit je maat er niet tussen? Voor een blauw pak in elke maat kan je ook voor custom made gaan. Je kiest een stof, een model en de juiste maten. Wij bestellen dan een blauw pak enkel en alleen voor jou. Wel zo duurzaam. Toe aan een nieuw blauw pak? Maak dan snel een afspraak.