Trouwpak


Jouw Trouwpak bij PAKKEND Amsterdam:

 

Store

Waarom een trouwpak van PAKKEND?

Omdat op de grote dag alle blikken op jou gericht zullen zijn. Dan wil je er natuurlijk wel op je allerbest uitzien. Verwen jezelf dus met een maatpak. PAKKEND Amsterdam is al sinds 2006 specialist op het gebied van maatpakken en trouwmode en in al die jaren hebben wij voor menig bruidegom een prachtig pak op maat gemaakt. Misschien ben je al bekend met maatwerk, of is het de eerste keer dat je iets unieks voor jezelf laat maken. Hoe dan ook: voor een trouwpak mag er best een schepje bovenop.

Eerst vertel je ons wat jouw wensen voor je trouwpak zijn. Bij PAKKEND heb je keuze uit meer dan 6.000 stoffen, maar op basis van jouw wensen vinden wij altijd de perfecte stof. Vervolgens nemen we je maten op. Er wordt voor jouw trouwpak een uniek patroon gemaakt dat naadloos aansluit op jouw houding en postuur. Tot slot kijken we naar de styling en details, want het perfecte trouwpak moet tot in de puntjes kloppen. Benieuwd naar wat wij voor jou en je trouwpak kunnen betekenen? Maak dan snel een afspraak!

 

Trouwpak

Wat voor trouwpak mag het worden?

Voor ons is elk trouwpak uniek. Niet alleen omdat we deze speciaal voor jou op maat maken, maar omdat het gemaakt wordt om perfect te passen bij alles wat komt kijken op zo’n bijzondere dag. De een kiest voor een blauw pak, de ander geeft toch de voorkeur aan een groen pak. Kleur is belangrijk, maar er komt natuurlijk meer bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan de stof: wol, linnen, katoen, cashmere. Keuze te over natuurlijk, maar daar helpen wij je graag bij.

Een stevige houvast in deze keuze is de algehele stijl. Wij horen daarom graag wat voor bruiloft je gepland hebt: Misschien iets wat schreeuwt om een klassiek driedelig pak, een casual linnen pak, of toch een combinatie? Alle drie zijn elegante opties, maar ook heel verschillend. Laat ons weten wat de dresscode is of wat voor uitstraling jullie bruiloft heeft en wij zorgen voor een passend trouwpak. Op zoek naar inspiratie? Kijk dan op onze Instagram of in ons Lookbook.

 

Store

Een trouwpak naar de laatste trends

Zelfs de meest traditionele ceremonie is gevoelig voor trends. Trouwmode is niet anders dan andere kleding, ook hier heb je te maken met een constant veranderend landschap wat betreft trends. Sterker nog, pakken drukken een stempel op trouwmode. Zo mag een groen pak tegenwoordig niet ontbreken in de garderobe, en dus zien we deze kleur ook vaak terug in het trouwpak van de trendvolgende bruidegom. Een paar andere kleuren op het moderne palet zijn bijvoorbeeld bordeaux en oker.

Maar wat als je een tijdloos trouwpak zoekt? Geen probleem. Met een blauw pak zit je altijd goed. Zo zijn wij altijd fan van navy, maar geven wij deze tijdloze kleuren graag een twist. Denk bijvoorbeeld aan double breasted of een uitgesproken vestje. Ga ook vooral met het seizoen mee. Trouw je in de zomer? Overweeg dan linnen of katoen. Herfst of winter? Een trouwpak in flannel of een combinatie met tweed levert altijd prachtige outfits op. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Maak een afspraak bij PAKKEND Amsterdam!