Een goed paar schoenen vormt de fundering van je outfit. Wij zorgen ervoor dat je een echt uniek paar hebt:

Stap 1: De Afspraak

Het maken van een afspraak zorgt ervoor dat wij alle tijd kunnen nemen die we nodig hebben. Een goed paar schoenen gaan, met een beetje onderhoud, jaren mee. Dus waarom haasten?

Onderaan deze pagina kunt u een afspraak maken voor uw eigen paar custom schoenen in onze winkel in Amsterdam.

Stap 2: De Stijl

De juiste schoen begint met de juiste stijl. Met onze custom schoenen heb je keuze uit een breed palet aan stijlen en opties. Oxfords, derbies, monk straps, loafers of laarzen; je bent alleen begrensd door je eigen fantasie. Maak het plaatje af met de juiste details: kwastjes, gespen, brogueing, cap toes en nog veel, veel meer.

Stap 3: Het Leer

Leer is in meer dan een enkel smaakje te krijgen. Met meer dan 20 verschillende tinten leer, 6 kleuren suède en zelfs fluweel, is er genoeg om uit te kiezen. Dan is er natuurlijk nog de textuur. Je kan het strak houden met glad leer, maar als je wat meer karakter wil met wat ruiger leer kan dat ook. Als kers op de taart: je kan deze opties mixen en matchen over de verschillende delen van de schoen zoals je zelf wilt. 

Stap 4: Het Ophalen

Je hebt geduldig drie weekjes gewacht en je krijgt van ons te horen dat je schoenen binnen zijn. Je kan dan langskomen om je custom schoenen op te halen.

De Prijs

Je hebt al een uniek paar custom schoenen vanaf €349.

Klaar om te beginnen?