Met de tijd wordt de fading op denim uniek aan de drager. Ga daarom voor jeans die echt van jou zijn:

 

Process

Proces

bulb
Inspireer

Ooit gedacht aan een uniek paar jeans? Doe inspiratie op met het lookbook of onze Instagram en blog, of kom langs in de winkel.

ruler
Creëer

Maatwerk is altijd een dialoog. Wij nemen je maten op en samen gaan we op zoek naar de juiste kleur en kijken we naar alle stijlopties.

tie
Fitting

Na vier weken doen we een fitting. Mocht het nodig zijn doen we wat kleine aanpassingen en zijn je maatjeans na drie werkdagen klaar.

flag
Afronding

Na een paar dagen kan je je order ophalen. Hooked? We bewaren je maten, dus je kan gelijk je volgende paar uitzoeken.

 

Store

Fit

Ze zijn dan wel casual, ook jeans verdienen de beste fit. Hier is zat ruimte voor smaak, zoals slim of full, de bandhoogte of de taper. Je lichaam wordt op verschillende punten gemeten om een unieke pasvorm te creëren. Samen met onze personal tailor kies je een pasmodel voor jouw perfecte paar jeans.

✓ 15+ meetpunten op het lichaam
✓ 2 unieke basismodellen

Styling

Niks wordt zo mooi oud als denim. Door de iconische fading is geen enkel paar hetzelfde. Maar wat als je nou een echt unieke jeans wilt? Maatjeans met een wassing zijn zeldzaam, maar bij PAKKEND Amsterdam kan het. Daarnaast heb je ruime keuze uit knopen, nagels en een bak aan stikselopties.

✓ 100+ kleurconfiguraties
✓ 20+ stijlopties

 

Store

Candiani Denim

Bij Candiani zit denim in het bloed. Het is dan ook sinds jaar en dag een familiebedrijf. Candiani produceert de duurzaamste denim ter wereld, onder andere door 75% minder water te gebruiken. De groenste keuze dus, maar dan wel in andere kleuren: zwart, grijs, wit of een van de vele tinten blauw.

✓ 's wereld duurzaamste denim
✓ 5+ kleur en wassing combinaties

Prijzen 

  • PAKKEND Jeans

  • Candiani Denim  €279
  • Deluxe Knopen  €10
  • Deluxe Leren Patch  €10

Klaar om te beginnen?