Van strak wit tot casual denim, PAKKEND maatshirts zijn in elke smaak te krijgen. Dit is hoe wij het doen:

Stap 1: De Afspraak

Het maken van een afspraak zorgt ervoor dat wij alle tijd kunnen nemen die we nodig hebben, want het maken van een shirt moet stressvrij zijn. 

Onderaan deze pagina kunt u een afspraak maken voor een shirt op maat in onze winkel in Amsterdam.

Stap 2: De Stof

Soms wil je gewoon een goed wit shirt. Maar ook wit komt in verschillende gewichten en wevingen: poplin en twill zijn het meest voorkomend, maar je kan ook eens gaan voor een luchtige panama of sportieve oxford.

Naast het vele wit, blauw en andere tinten bieden wij ook een brede selectie aan sportieve en seizoen stoffen zoals linnen, flanel of denim.

Stap 3: De Stijl

zakelijk of casual, een PAKKEND maatshirt biedt genoeg opties om jouw persoonlijke stijl er in kwijt te kunnen. De kraag en de manchetten zijn natuurlijk het zichtbaarst, maar er zit meer in een maatshirt dan je in een oogopslag kan zien: knopen, zakken, knooplijsten en schouders, slechts een kleine greep uit de vele opties waar je uit kan kiezen.

Mag het wat sportiever? Probeer eens een zachte constructie voor je kraag en manchetten. Vraag onze personal tailors naar wat voor jou werkt.

Stap 4: De Meting

Een shirt zit dicht op je lichaam. Maar of je het nu vlijmscherp op het lichaam gesneden wil hebben of als je het iets ruimer wilt, onze personal tailors zorgen ervoor dat het perfect past. En om het af te maken: je maten worden opgeslagen, dat maakt latere bestellingen doen gewoon een stuk makkelijker.

Stap 5: De Laatste Aanpassingen

Je hebt geduldig vijf weekjes gewacht en net van ons gehoord dat je maatshirt binnen is. Maak dan een afspraak voor een tweede passessie. Perfectie kost tijd, en soms heeft een maatshirt nog wat kleine aanpassingen nodig—deze worden aan jouw persoonlijke maatgegevens toegevoegd. Je maatshirt is dan na een paar dagen helemaal klaar.

Prijzen

Bij PAKKEND proberen we maatwerk zo toegankelijk mogelijk te maken. Je hebt al een maatshirt in een 2-ply katoen vanaf €119. In een Albini stof maken wij shirts vanaf €169.

Klaar om te beginnen?