Of het nou zakelijk of casual is, met een pak op maat kun je niet misgaan. Dit is hoe wij het doen:

Stap 1: De Afspraak

Het maken van een afspraak zorgt ervoor dat wij alle tijd kunnen nemen die we nodig hebben, want het maken van een pak moet stressvrij zijn. 

Onderaan deze pagina kunt u een afspraak maken voor een maatpak in onze winkel in Amsterdam

Stap 2: De Stof

Een maatpak, maatjasje, of maatbroek verdient de beste stof. Ben je op zoek naar een zakelijk blauw pak of casual linnen pak? Met een collectie van meer dan 5.000 stoffen weten wij zeker dat wij voor jou het juiste materiaal, kleur, patroon en gewicht kunnen vinden. Bij PAKKEND Amsterdam wordt alleen gewerkt met de beste wevers van over heel Europa.

Stap 3: De Stijl

Welke vorm neemt jouw persoonlijke stijl aan? Een prachtige stof maak je af met de juiste details. Je kan kiezen uit een brede selectie van voeringen, knopen, garen en vilt. 

Een pak zou niet stijf mogen zijn. Al onze pakken op maat en maatjasjes komen in een semi-canvas uitvoering voor een soepel jasje met de juiste hoeveelheid structuur. Of ga eens een stap verder en kies voor full canvas. Mag het allemaal wat losser? Probeer eens een jasje zonder voering en vulling. Vraag onze personal tailors wat jou het beste past.

Stap 4: De Meting

Dit scheidt het kaf van het koren: de perfecte pasvorm. Onze personal tailors zorgen ervoor dat het maatpak je als gegoten zit. Wil je het op het lijf gesneden of wat losser? We horen graag jouw voorkeuren: maatwerk is een dialoog. Wij kunnen onze patronen op meer dan vijftig meetpunten aanpassen. En om het af te maken: je maten worden opgeslagen, dat maakt latere bestellingen net weer een stuk makkelijker.

Stap 5: De Laatste Aanpassingen

Je hebt geduldig vijf weekjes gewacht en net van ons gehoord dat je maatpak binnen is. Maak dan een afspraak voor een tweede passessie. Perfectie kost tijd, en soms heeft een pak op maat nog wat kleine aanpassingen nodig—deze worden aan jouw persoonlijke maatgegevens toegevoegd. Je maatpak is dan na een paar dagen helemaal klaar.

Prijzen

Bij PAKKEND Amsterdam proberen wij maatwerk zo toegankelijk mogelijk te maken. Je hebt al een semi-canvas, tweedelig maatpak vanaf €499 of een maatjasje vanaf €349. Al onze stijlopties zitten in de stofprijs inbegrepen. Hier vind je van onze wevers de startprijzen voor een tweedelig maatpak:

VBC €599
Carnet €699
Huddersfield €729
Drago €749
Dugdale Bros & Co. €821
Lanificio Cerruti €829
Scabal €899
Dormeuil €1.049
Ermenegildo Zegna €1.299

Klaar om te beginnen?