Niks wordt zo mooi oud als denim. Met de tijd wordt de fading op het denim uniek aan de drager. Waarom zou je niet gaan voor jeans die echt van jou zijn?Stap 1: De Afspraak

Het maken van een afspraak zorgt ervoor dat wij alle tijd kunnen nemen die we nodig hebben, want het maken van jeans moet stressvrij zijn.

Je kan onderaan deze pagina een afspraak maken.

Stap 2: De Stof

Vind de perfecte tint. Van diep, donkerblauw tot een licht, verwassen grijs, onze maatjeans komen in een weelde van smaakjes. Jij kiest welke kleur en wassing je wilt. Al onze maatjeans worden gemaakt van Candiani Denim, een familiebedrijf uit Italië dat te boek staat als de groenste denimproducent ter wereld.

Stap 3: De Stijl

Bij maatwerk zit het allemaal in de details en jeans zijn geen uitzondering. Maak dit unieke paar echt jou met een keuze uit garen, knopen en patches. Je kan er ook voor kiezen om al deze opties achterwege te laten. Geen patches, geen decoratieve stiksels, geen gevoerde band; alleen jouw op maat gesneden denim.

Stap 4: De Meting

Nu de dresscodes aan het versoepelen zijn vinden wij dat jeans dezelfde aandacht verdienen als het traditionele maatwerk. Voor ons betekend dit dat wij jouw paar opmeten zoals jij dat wilt. Wij kunnen ons patroon aanpassen op meer dan vijftien meetpunten. Hoewel het niet zo uitgebreid is als een pak, zijn deze meetpunten meer dan genoeg om perfecte jeans te maken. En om het af te maken: je maten worden opgeslagen, dat maakt latere bestellingen doen gewoon een stuk makkelijker.

Stap 5: De Laatste Aanpassingen

Je hebt geduldig vier weekjes gewacht en net van ons gehoord dat je maatjeans binnen is. Maak dan een afspraak voor een tweede passessie. Perfectie kost tijd en soms heeft een maatjeans nog wat kleine aanpassingen nodig—deze worden aan jouw persoonlijke maatgegevens toegevoegd. Je maatjeans is dan na een paar dagen helemaal klaar.

Prijzen

Bij PAKKEND proberen we maatwerk zo toegankelijk mogelijk te maken. Je hebt al een maatjeans voor €269, zonder enige extra kosten.

Klaar om te beginnen?