Maatshirt

Een clean white business maatshirt of casual overhemd op maat. Simpel:

Stap 1

Waar ga je het shirt dragen? Is het voor kantoor of voor een speciale gelegenheid? Laat je door ons adviseren en kies een mooie stof. We hebben ruim 700 doeken op voorraad. Het grootste deel van onze collectie bestaat uit kwalitatief hoogwaardige 2-ply stoffen. Ben je fan van een dunne ultimate piumino katoen of juist een warme flannel? Ze zijn er allemaal. Leef je uit of hou het bij jouw vertrouwde basics.

Stap 2

Kies naar eigen inzicht de afwerkingen van jouw shirt. Een semi-spread of cut-away boordje? Een enkel of dubbel manchet? Misschien een, Napilotaans, geplooide schouder? Met keuze uit 20 boorden en bijna even veel manchetten creëer je een uniek item of een tijdloze klassieker. Natuurlijk is een monogram of een parelmoer knoop mogelijk

Stap 3

Onze expert bespreekt met jou de gewenste pasvorm. Wil je een slimfit, regular of comfort fit? Even stilstaan. We nemen de maten op.

Stap 4

Na 4 tot 5 weken, ontvang je een berichtje en nodigen we je uit om het shirt te komen passen of op te halen als het om een repeat order gaat.

Maatwerk hoeft niet duur te zijn

We bewaren jouw maten in ons systeem. Dus bijbestellen is eenvoudig. Een belletje of mailtje en we gaan voor je aan het werk.

Prijs van het maatshirt: vanaf 119,-

Wil je graag een afspraak maken?