Pakkend Stores

Wij zijn opgericht in 2006 en drijven op de volgende pijlers:
 
– Kwalitatief sterk maatwerk- en ready-to-wear items
– Vakmanschap
– Exclusive collecties
– Betaalbare fashion
– Eerlijk advies
– Buitengewone service
– Altijd binnen de EU, op een ethische wijze, geproduceerd
 
Onze winkel is te vinden op de Bilderdijkstraat 50.
Wil je liever dat wij naar jou toe komen? Dat kan. Pakkend Zakelijk regelt maatwerk op locatie voor jou en je collega’s. 
 

Specialist

Maatpakken
Keuze uit meer dan 3000 stoffen
Maatshirts
Al vanaf €99,-
Trouwpakken
Plan nu een afspraak
RTW items
Alle essentials voor jou

Team

Chris

Chris

Als oprichter ben ik sinds 2006 gefocust op pakken en meer specifiek; het creëren van het perfecte maatpak en -shirt. Ik kan na al die jaren nog steeds trots zijn wanneer ik onze klanten zie in een flatterend pak met de juiste accessoires.
Martijn

Martijn

Na 15 jaar ervaring in de herenmode kan ik wel zeggen dat het mijn passie is. Het leukste aan werken met maatwerk is een relatie opbouwen met de klant. Het moet meer zijn dan alleen een pak verkopen. Het gaat om de aandacht, om de details en de beste pasvorm!
Rob

Rob

In mijn functie als store manager, streef ik naar een optimale winkelbeleving voor iedereen die bij Pakkend naar binnenloopt; persoonlijk, professioneel en to-the-point. Wanneer we dit als team elke week weer waarmaken, hoor ik dat terug van onze klanten en daar word ik blij van.
Gokhan

Gokhan

Mijn meerwaarde ligt bij eerlijk en oprecht advies voor de klant. Het moment wanneer een tevreden klant met een glimlach de deur uitloopt, geeft me een voldaan gevoel.
Kees

Kees

Als verkoper ben ik naast het adviseren en aanmeten van een pak altijd gefocust op de details. Een pak aanschaffen is één ding, hoe je het vervolgens combineert en draagt is het tweede! Samen de mooiste combinaties creëren en het pak laten leven, is wat ik belangrijk vind. Wanneer iemand tevreden en tevens positief verrast de winkel uitloopt, zit mijn taak erop.
Auke

Auke

Bij elke klant is het de hoofdzaak om samen het perfecte maatpak te creëren. Als adviserend medewerker sta ik u graag bij in deze taak en begeleid ik u met  passie en aandacht door alle stappen heen. Graag verwelkom ik u naar Pakkend.
Louis

Louis

Als stylist en medewerker met de fascinatie en passie voor op maat gemaakte pakken en bijzondere stoffen help ik u graag bij het informeren en selecteren van uw maatpak. Ik ben pas tevreden als u zich trots voelt in uw nieuwe op maat gesneden pak met alle bijbehorende accessoires.

Wil je graag een afspraak maken?