FAQ

Soms kom je er niet uit, daarom zijn er onze veelgestelde vragen. En antwoorden. Dat scheelt weer zoeken.

Webshop

Hoe kan ik artikelen retourneren?

Woon je in de buurt van een vestiging dan ben je daar natuurlijk welkom om een item te retourneren.
Opsturen kan uiteraard ook. Stuur je artikel(en), met daarbij een vermelding van jouw ordernummer en/ of naam, retour aan:

Pakkend BV
Roelof Hartstraat 5
1071 VE Amsterdam

Hoe kan ik betalen op de webshop?
Pakkend accepteert de twee meest gebruikte betaalwijzen: Ideal en PayPal
Wie mag ik bellen als ik een vraag heb over een artikel uit de onlineshop?

De webshop is bereikbaar via tel 020-331 15 70 op de volgende dagen:

MA 13:00 – 19:00
DI 10:00 – 19:00
WO: 10:00 – 19:00
DO: 10:00 – 20:00
VR: 10:00 – 19:00
ZA: 10:00 – 17:00
Zo: Gesloten

Hoe vaak zijn er nieuwe artikelen op de webshop te vinden?

Pakkend presenteer 4 keer per jaar een nieuwe collectie. Onze grote spring/ summer collectie is er begin februari. De high summer collectie komt in mei. De grote fall/ winter collectie presenteren we in augustus. De high winter collectie is er vanaf november.

Wat is de levertijd van mijn webshop bestelling?

Doorgaans levert Pakkend binnen 2 werkdagen. Heb je haast? Laat het ons weten dan zullen wij ons uiterste best doen voor een next-day delivery.

Pakkend Ready to Wear

Roelof Hartstraat 5

1071 VE Amsterdam

Made-to-Measure & Pakkend Zakelijk

Wat maken jullie allemaal op maat?

Wij maken pakken, smokings, jasjes, broeken, vestjes (of gilets), mantels, shirts en zelfs schoenen op maat.

Hoe lang duurt het maken van een maatwerk artikel?
Voor zowel een maatpak als een maatshirt rekenen we 4 a 5 weken. Heb je haast, laat het ons dan weten zodat we af kunnen stemmen wat de mogelijkheden zijn om sneller te leveren aan je.
Kan Pakkend ook naar mij toekomen?
Ja dat kan. Pakkend Zakelijk biedt een 2-tal services die jou op locatie van maatwerk kunnen voorzien. Voor bedrijven komen we vanaf ongeveer 10 personen naar je toe en nemen jou en je collega’s dan alles uit handen. We zorgen voor een te gekke presentatie van onze producten en ons maatwerk in een beschikbare ruimte. Als we mogen komen, kunnen klanten zich makkelijk online aanmelden en ervan verzekerd zijn dat ze 1 op 1 geholpen worden. Ga je trouwen en wensen jij en jouw entourage thuis voorzien te worden van maatpakken? Ook dan mag je aankloppen bij info@pakkendzakelijk.nl.
Is het nodig om een afspraak te maken voor het afpassen of doorpassen van mijn maatwerk?

Nee, het is niet per se nodig om daarvoor een afspraak te maken. Als we je mailen en uitnodigen om te komen passen, stellen we wel vaak voor om dit te doen samen met de adviseur die je eerder hielp. Daarnaast is het goed te weten dat (wanneer je zonder afspraak bij ons komt) het wat drukker is in onze winkels op zaterdag middag. We willen natuurlijk wel de juiste tijd en aandacht kunnen geven aan jouw maatwerk.

Ik ben bekend met de pasvorm van Pakkend, kan ik mijn item direct laten vermaken?

Als je eerder een item hebt aangeschaft in onze online store en je weet wat daarbij jouw vermaak-wensen zijn, regelen we deze graag voor je. Laat ons weten op welke punten een item aangepast dient te worden; dan gaan we voor je aan het werk.

Wist je trouwens dat je 10% korting krijgt op een aankoop wanneer je het in de winkel op komt halen?

Pakkend Ready to Wear

Roelof Hartstraat 5

1071 VE Amsterdam

Welke pasvorm hebben de items van Pakkend?
In de basis kennen de items van Pakkend een slanke pasvorm. Hier tref je diverse maattabellen voor verschillende producten:

Pak
Shirt
Jasjes
Broek & Chino
Knitwear
Jassen

Moet ik een afspraak maken voor een maatpak, -jasje of –shirt?
Nee, een afspraak maken is niet noodzakelijk. Maar mocht je er verzekerd van willen zijn dat we een adviseur voor je reserveren; dan mag je ons natuurlijk mailen info@pakkend.nl of bellen voor een afspraak: 020-470 11 29
Hoe duur is een maatpak of maatshirt?

Pakkend heeft al een maatpak voor je vanaf 449,-. Gemiddeld genomen besteed een klant 600,- aan een 2-delig maatpak. Een maatshirt is er vanaf 99,-. Gemiddeld genomen besteden klanten 129,- aan een maatshirt.

Hebben jullie ook maatwerk voor dames?
Ja, dat hebben we. Mantelpakjes, broeken, jasjes, rokken en maatshirts. We maken graag een afspraak wanneer we iets moois voor je mogen maken.
Waar worden artikelen van Pakkend gemaakt?
Wij zijn er trots op te kunnen melden dat al onze producten binnen de EU vervaardigd worden. Zo ben je ervan verzekerd dat elk item op een ethische manier tot stand komt. Ook onze toeleveranciers bevinden zich hoofdzakelijk binnen de EU.
Werkt Pakkend verantwoord?

Alle Pakkend branded producten worden vervaardigd binnen de EU. Ook de stoffen die wij gebruiken voor het maken van onze pakken, chino’s, trench coat, overcoats, colberts polo’s en knit wear wordt in Europa geproduceerd. Deze leveranciers respecteren alle EU-regelgeving op het gebied van verantwoorde producties en goede werkomstandigheden en arbeidsvoorwaarden